Mogelijkheden

Passende bewerking

Wij bieden u ook de mogelijkheid uw USB stick te laten voorzien van een passende bewerking. Welke stick u ook kiest, het is belangrijk dat uw logo, naam of boodschap leesbaar, kleurbestendig en duurzaam wordt aangebracht. Immers, u wenst uitstraling en kwaliteit van uw goede naam. Onderstaand volgt een overzicht van mogelijke bewerkingstechnieken.

Tampondruk

Van uw beeldmerk wordt achtereenvolgens een film en een geëtst cliché gemaakt. Dit cliché wordt steeds van inkt voorzien. Een siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op en drukt dit vervolgens af op de te bedrukken USB memory stick. Deze techniek kan tot maximaal 4 kleuren worden uitgevoerd. Deze bewerkingstechniek is ideaal voor kunststof USB producten als sticks en aanverwanten.

Blinddruk

Aan de hand van een film wordt een aluminium of messing cliché (stempel) gemaakt. Onder hoge druk en met warmte wordt vervolgens het beeldmerk in het materiaal geperst, hierdoor ontstaat een verdieping. Deze techniek kan toegepast worden op lederen artikelen, bijvoorbeeld onze ‘USB Memory stick Leather’. Deze bewerkingstechniek kan op aanvraag worden toegepast.

Debossing

Met deze bewerking wordt uw logo in reliëf op de USB stick gedrukt. Uw boodschap is nu niet alleen zichtbaar, maar ook tastbaar. Deze techniek kan toegepast worden op stalen voorwerpen en geeft uw memory stick een exclusieve uitstraling. Deze bewerkingstechniek wordt op aanvraag toegepast.

Lasergraveren

Een computergestuurde graveermachine brengt middels een laser het beeldmerk in het materiaal aan. Ook personaliseren van initialen of persoonsnamen is mogelijk. Deze bewerkingstechniek komt zeer goed tot zijn recht op een luxe stalen USB stick als de ‘Massive’ of de ‘Steel’. Deze bewerkingstechniek kan op aanvraag worden toegepast.

Etsen

Door het gebruik van een zuur in combinatie met zwakstroom ontstaat een oxidatieproces waardoor een beeldmerk in metalen producten wordt aangebracht. De kleur die ontstaat is veelal grijs- of bruinachtig. Deze uiteindelijke kleur is niet te beïnvloeden, het is afhankelijk van de metaalsoort waarop geëtst wordt. Deze bewerkingstechniek kan op aanvraag worden toegepast.